SSD Upgrade

Vroeger was je PC, laptop, iMac of Macbook nog razendsnel. Het starten van programma’s en het opstarten van het systeem ging snel en je had geen last van kleurrijke draaiende bal of een zandloper.

Software verandert door de loop der jaren. Een nieuw besturingssysteem, essentiële updates en door je eigen bestanden die steeds groter worden, wordt er steeds meer van de mac gevraagd. Alles veranderd mee, behalve de hardware in je Mac of Windows PC. Logisch dus dat hij/zij niet meer zo snel is dan toen je hem kocht.
 
De traagheid wordt waarschijnlijk veroorzaakt door te weinig werkgeheugen, door een verouderde trage harde schijf of een combinatie van beiden. De oplossing om je machine weer razendsnel te krijgen is SSD opslag en meer werkgeheugen! Deze opslag bestaat niet meer uit draaiende onderdelen, waar je op moet wachten, maar is opgebouwd uit supersnel flash geheugen, net als het kaartje in je fotocamera. Deze SSD upgrade kunnen wij snel en vakkundig voor je uitvoeren!

Voordelen van een SSD

  • Computer start veel sneller op
  • Openen van programma's en bestanden gaat sneller
  • Fluisterstil en geen draaiende onderdelen
  • Robuuster, betrouwbaarder, langere levensduur
  • Energiezuiniger (accu gaat langer mee!)


installatie: schone installatie gewenste besturingssysteem

migratie: 1 op 1 migreren van gegevens van oude naar nieuwe schijf. Alleen mogelijk indien de migratie qua schijfruimte past.
maatwerk: schone installatie gewenste besturingssysteem incl. overzetten van bestanden en installatie van programma's en instellingen op maat

Opties

USB behuizing voor oude harde schijf
Externe USB harde schijf (bijvoorbeeld voor backups)

Voorwaarden
Overzetten van software licenties kan niet worden gegarandeerd. Je dient zelf in het bezit te zijn van de nodige licenties. Voor een succesvolle migratie moet de oude harde schijf intact zijn.

Actuele prijzen voor alle modellen op aanvraag.
1 jaar garantie op de onderdelen, 3 maanden garantie op de reparatie.