Hardwarematige datarecovery

Hardwarematige datarecovery betekent dat uw apparaat defect is geraakt waardoor uw gegevens niet meer toegankelijk zijn. Wij werken voor de hardwarematige datarecovery samen met een het gespecialiseerd laboratorium “Attingo". Dat maakt de kans op een sucessvolle recovery zo groot mogelijk.

Datarecovery is helaas niet goedkoop, maar uit ervaring kan ik zeggen dat je het beste alleen professionals dit kan laten doen. Wij zijn partner en reseller van hun producten dus u uw defecte harddisk/mediadrager via ons aandragen. De werkwijze bij een defecte mediadrager is als volgt:

Gratis* snelle check
Eerst sturen wij de harddisk op naar het laboratorium voor een gratis snelle check van uw mediadrager. *U betaald alleen de verzendkosten (vanaf €6,50) Let op tijdens deze snelle gratis check wordt niet vastgesteld hoeveel data en welke data er te herstellen valt. Na deze snelle check kunnen wij wél vaststellen of er überhaupt mogelijkheden zijn tot dataherstel. Mochten wij constateren dat er helaas geen dataherstel mogelijk is dan hoort u dit, en zullen er uiteraard geen diagnose- en/of recoverykosten van toepassing zijn.

Voor een gratis snelle check is het maken van een afspraak gewenst. U kunt hiervoor telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Diagnose
Indien er dataherstel mogelijkheden zijn, dan kunt u beslissen of u een uitgebreide diagnose wenst. In eerste instantie is het belangrijk de schade wordt onderzocht. De kosten hiervoor bedragen €200,- excl. BTW voor 1 harde schijf. Nadat de diagnose is vastgesteld ontvangt u; een uitgebreide rapportage; een prijsopgave voor de recovery; en een lijst met een overzicht van de te herstellen bestanden. U dient de kosten van diagnose vooraf aan ons te betalen.

De recovery
De kosten voor het herstel van de data zullen altijd gekoppeld zijn aan de complexiteit van de schade.

U moet dan denken aan: arbeidsuren, de benodigde onderdelen, programmeerwerk e.d. De hoeveelheid data speelt echter geen rol bij de prijsberekening. Uit ervaring kunnen we stellen dat de prijs voor de data recovery voor bijvoorbeeld een gecrashte harde schijf, gemiddeld ligt tussen de EUR 350,- en de EUR 1.350,- excl. BTW.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

bronvermelding: Attingo, onze partner in Hardware Data recovery www.attingodatarecovery.nl