Huis te huur La Nucia (Spanje Costa Blanca)

traducción - translate - traduir:

Ons huis in La Nucia, Alicante is te huur (en te koop)

 

 

Huurprijs €900,- per maand
- snel glasvezel internet inbegrepen
- excl. gas/water/elektra

- inclusief gemeentebelastingen
 

Voorwaarden:
- minimale huurperiode 1 jaar
- borg 2 maanden huur
- rest van de voorwaarden volgens op te stellen huurcontract

 

 

Koopprijs €215.000
Maar is ook te koop voor een prijs van: €215.000. Bij het huren van ons huis wordt u gevraagd om mee te werken aan de bezichtigingen van potentiele kopers (begeleidt door een makelaar). *Wanneer u ons huis huurt en mocht deze tijdens uw huurperiode verkocht raken dan wordt u hier natuurlijk voor beloont (nader te bepalen in huurcontract).

Algemeen

Een leuke 3 slaapkamer villa met apart gastappartement (studio, kantoorruimte aan huis). De woning is enkele jaren geleden compleet verbouwd en zodoende daarbij voorzien van vele extra's met nieuwe moderne materialen. Het huis heeft een alarminstallatie en een snelle moderne glasvezel aansluiting. De tuin heeft een sfeervolle pergola en een nieuwe topkwaliteits nieuwe kunstgrasmat.

 

Begane grond
via de hal heeft men toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers en badkamer.  Verder op de begane grond een ruime keuken met bijkeuken die weer uitkomt op de mooie sfeervolle tuin. Aangrenzend aan de woonkamer een terras met uitzicht op de tuin.

  

1e etage
Vanuit de woonkamer bereik je via een inpandige trap de 1e etage met een grote ruime slaapkamer van zo'n 20m2 en een ruim dakterras met zicht op de zee en bergen.

   

Gastappartement, kantoor aan huis
In de tuin, apart van huis bevind zich een ruime aparte ruimte met een badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Deze ruimte is te gebruiken als gastappartement, kantoor aan huis of misschien wel een atelier of fitnessruimte. 

 

Tuin
In de sfeervolle onderhoudsvrije tuin bevinden zich twee fruitsbomen (citroen en sinaasappel) en een mooie houten pergola. Hier is het heerlijk vertoeven tijdens de lange warme zomeravonden. Daarnaast toegang tot de carport met een elektrische toegangspoort. De tuin heeft een installatie voor automatische irrigatie

  

Omgeving

Het huis ligt in een rustige urbanisatie tussen La Nucía, Alfaz del pí en Benidorm. Goede bereikbaarheid en mooi gelegen, 5km van Benidorm. Het vliegveld van Alicante is in 40 minuten te bereiken en de diverse stranden op 5 minuten (Albir, Altea, Benidorm, Villajoyosa). Het achterland van La Nucia is bergachtig met het pitoreske Guadalest, Benimantell. 

 

Video

Zie hier het complete: Fotoalbum of kijk voor meer foto's en informatie op de websites van de Makelaars: 

Altea Moraira Villas 

Costa Blanca Booking

HGU La Nucia

Particulier te koop, of via de makelaar in Spanje 

Prijs €230.000 : €215.000 Voor meer informatie particuliere koop: Contactformulier