Hardware.Info

Sinds de oprichting in 1999 informeert Hardware.Info consumenten in Nederland en België over computerhardware en consumentenelektronica.

Hardware.Info is onderdeel van HWI Group, een toonaangevend testlab waar jaarlijks meer dan 1500 producten op professionele wijze worden getest. Naast tests voor Hardware.Info verzorgt HWI Group ook tests en artikelen voor diverse andere publicaties. In het testlab van ruim 400 vierkante meter beschikt de redactie van Hardware.Info over professionele testapparatuur om daarmee een zo deskundig mogelijk oordeel over producten te kunnen geven. Op basis van de testresultaten publiceren we onder meer uitgebreide vergelijkingstests, maar ook diepgaande single product reviews.

De maandelijkse PC Advies systemen worden voor zover mogelijk ook samengesteld op basis van goed geteste producten. Redactionele onafhankelijkheid staat bij Hardware.Info hoog in het vaandel: vandaar ook dat de commerciële exploitatie van de website strikt is gescheiden van de redactie. Naast de website verschijnt Hardware.Info ook zes keer per jaar als tijdschrift.

Bron: Hardware.info